Introductie

Eigentijds met het comfort en de privacy alsof je thuis bent, dat is Suite Keijser. Het appartement van circa 80m2 is gelegen in een historisch pand aan de Willemsparkweg in Amsterdam-Zuid op steenworp afstand van het Van Gogh-, Stedelijk- en Rijksmuseum, het Vondelpark en Concertgebouw. Trendy winkelstraten als de PC Hooftstraat en Cornelis Schuytstraat liggen om de hoek. Suite Keijser is dé ideale locatie voor zowel een zakelijk als toeristisch verblijf.

De suite is met liefde ingericht, waarbij natuurlijke materialen zorgdragen voor een warme en sfeervolle uitstraling. De suite ligt op de tweede verdieping en bestaat uit een woonkamer en twee slaapkamers met uitzicht op de tuin. In de prachtige badkamer met ligbad en douche liggen de luxe badjassen voor u klaar. In de volledig geoutilleerde keuken kan de koelkast, naar wens, gevuld worden met uw favoriete drankjes en hapjes. De woonkamer is voorzien van een flat screen televisie en een cd/dvd-speler. Vanzelfsprekend kunt u kosteloos gebruik maken van wireless internet.

De prijs voor Suite Keijser begint bij €150 per nacht (minimaal verblijf is 2 nachten) en €800 per week, inclusief schoonmaak. Voor een langer verblijf geldt een speciaal tarief. Bij een verblijf op basis van ‘bed & breakfast’ kan het ontbijt in de suite worden geserveerd of gebruikt worden in een nabij gelegen brasserie à €15 per persoon. Wilt u iemand verrassen met mooie bloemen in het appartement of een reservering maken in een van de vele hippe restaurants of theaters? Suite Keijser regelt het graag voor u!

Klik hier voor informatie over luxe appartement in de Oostenrijkse Alpen

website © MélusineWebdesign